Motoraanhanger te huur vanaf €19,95

Op zoek naar een betaalbare motortrailer verhuur in hartje Noord-Brabant? Zoek niet verder! Onze veelzijdige aanhanger is perfect voor het vervoeren van motorfietsen. Geschikt voor 1, 2 of zelfs 3 motoren! Of het nu gaat om weekje op vakantie, een weekendje naar het circuit, ophalen van je gekochte motor of gewoon een dagje uit, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Onze verhuurdienst

Wij bieden goedkope verhuur van motoraanhangers en alle benodigdheden aan voor veilig en efficiënt motortransport.

 

Onze verhuurdiensten zijn gevestigd in Nieuwkuijk direct aan de snelweg, wat het makkelijk maakt voor bewoners van omliggende steden zoals Den Bosch, Tilburg, Breda, Oss, Eindhoven, Drunen, Waalwijk en Kaatsheuvel om gebruik te maken van onze services.

 

Hoeveel motoren/gewicht kan er op de aanhanger?

De Humbauer aanhanger die wij verhuren biedt plaats aan 1 of 2 motoren, of 3 lichte/smalle motoren. Het eigen gewicht van de aanhanger is 175 kg en het laadvermogen is 575 kg, dus let goed op dat dit bij vervoer van 3 motoren (of twee zware) niet overschreden wordt. 3 Lichte offroad motoren kan vaak prima en dit past goed als de motor in het midden achterstevoren geplaatst wordt. Bijvoorbeeld 3 supersports zijn samen te zwaar en dit past ook niet zonder dat ze tegen elkaar aan komen. Controleer het rijklaargewicht (niet het leeggewicht!) van de motoren om zeker te weten dat je veilig zit! Het maximale totaalgewicht van de aanhanger is 750 kg en hij is ongeremd. Hierdoor mag u met deze aanhanger rijden met rijbewijs B. Let er wel op dat het ongeremd trekgewicht van uw auto ook voldoende is om het daadwerkelijke gewicht van de aanhanger te mogen trekken. Voorbeeld: uw auto heeft een maximaal ongeremd trekgewicht van 650 kg, dan mag u deze aanhanger prima trekken als u er 650 kg - 175 kg = 475 kg aan motoren mee wilt vervoeren.

 


Betaalbare en flexibele verhuurplannen

We begrijpen het belang van betaalbaarheid en flexibiliteit. Daarom bieden we concurrerende prijzen en verschillende goedkope verhuurplannen die passen bij jouw schema en budget. Of je nu voor een dag, een weekend of een week wilt huren, bijvoorbeeld voor een vakantie, de mogelijkheden zijn bespreekbaar!

 

 

Prijsoverzicht Dagprijs (maandag t/m vrijdag) Weekendprijs (zaterdag t/m maandagochtend) Weekprijs  
Motoraanhanger 19,95 49,95 95,-  

 

 

+ Extra's

 

Prijsoverzicht Dagprijs Weekendprijs Weekprijs Koopprijs
Oprijplaat 5,- 7,50 15,- Niet mogelijk
Luxe spanbanden voorzijde per set (2 spanbanden) 5,- 7,50 15,- 54,95
Wielharnas achterband (met ratel) 7,50 10,- 20,- 82,95
Remvergrendeling  2,50 3,50 5,- 11,95
Slot (ART4) 5,- 7,50 15,- 89,-
Kentekenplaat laten maken Niet mogelijk Niet mogelijk Niet mogelijk 15,-Handig om te weten

  • De motoraanhanger is beschikbaar voor ophalen vanaf 11:00 uur. Als de aanhanger de voorafgaande dag(en) niet is verhuurd, kun je de aanhanger vanaf 9:00 uur ophalen (bespreekbaar via de telefoon). Terugbrengen kan uiterlijk op de einddatum vanaf 9:00 tot 11:00 uur.
  • Je dient zelf een kentekenplaat voor de aanhanger te regelen. Echter, kun je via ons voor €15,- een kentekenplaat laten maken, die op te halen is bij Van Dal (op ongeveer 2 minuten afstand van ons).
  • Als je buiten de openingstijden van de winkel de aanhanger wilt ophalen of terugbrengen, kun je tijdens kantooruren contact opnemen met onze klantenservice (073 200 8020). Zij helpen je verder!
  • We vragen een borg van €150, die je terugkrijgt bij correcte oplevering.

 

Waarom voor ons kiezen?


✔️  Lokale aanwezigheid: hoewel de ophaallocatie is gecentraliseerd in Nieuwkuijk, bedienen wij een breed gebied, inclusief Den Bosch, Tilburg, Breda, Oss, Eindhoven, Drunen, Waalwijk en Kaatsheuvel.

 

✔️  Veelzijdigheid: onze trailer is ontworpen om 1, 2 of 3 motorfietsen te vervoeren, zodat al je motortransportbehoeften worden vervuld.

 

✔️  Betaalbaarheid: onze huurprijzen zijn budgetvriendelijk zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 

✔️  Flexibiliteit: of je nu een aanhanger nodig hebt voor een korte trip of een langere periode, wij hebben het perfecte verhuurplan voor je!

 

✔️  Gemak: eenvoudig boekingsproces via onze klantenservice of onze winkelmedewerkers. 


Neem vandaag nog contact met ons op!


Meer info nodig of wil je een boeking doen? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw aanhanger reservering te garanderen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en de beste verhuurservice in Noord-Brabant te bieden.

 

verhuur@chromeburner.com

073 200 8020

Of kom langs in onze winkel!

 

Verhuurvoorwaarden