De 7 beste cadeau-ideeën voor motorrijders in 2021

Voor iedereen die niet weet wat ze de motorfanaat in hun leven cadeau moeten doen! In deze gids geven we je een aantal ideeën voor cadeaus die je kunt kopen voor elke motorrijder in je leven! We hebben tips voor van alles, van schoencadeautjes tot elektronica en cadeaus voor de motorforens tot cadeaus voor elke rijstijl! En als je niet zeker weet wat je moet kopen dan kun je altijd in onze showroom terecht om een gift card te kopen! Bekijk de ideeën hieronder en vergeet niet een oogje in het zeil te houden voor onze Black Friday-aanbiedingen.

Schoencadeautjes - motorcadeaus onder €40

Leuke geschenken voor een redelijke prijs, nuttig voor elke motorrijder.

Motor schoonmaakbenodigdheden

Er is een grote kans dat je geliefde erg goed voor zijn of haar motor zorgt. Daarom zijn motorfiets schoonmaakbenodigdheden altijd een geweldig cadeau. Er zijn een aantal geweldige kits, van Muc-Off bijvoorbeeld. Deze kits bevatten vaak producten zoals allesreinigers, wax, borstels, handdoeken, en zelfs kettingolie.

Gehoorbescherming voor motorrijders

Veel motorrijders vergeten gehoorbescherming te gebruiken tijdens het rijden. Vaak komen ze er pas achter hoe belangrijk het is als de schade al is aangericht. Met de scherp geprijsde motoroordoppen die wij aanbieden help je jouw vriend of familielid gehoorverlies te voorkomen. Deze oordopjes filteren het geluid van bijvoorbeeld de wind en de motor en je kunt nog steeds de belangrijke dingen horen, zoals het verkeer en de sirenes van hulpdiensten.

De beste geschenken voor de dagelijkse motorrijder

Geschenkideeën voor de dagelijkse motorrijder, die het pendelen tussen huis en werk zullen vergemakkelijken!

 

Smartphone bevestigingssystemen

Een geweldige oplossing voor elke forens, gebruik je telefoon eenvoudig als navigatiesysteem! Een geweldig, goedkoop alternatief voor een speciaal motornavigatiesysteem. Met hun universele ontwerpen, maakt het niet uit welke motor of telefoon je hebt, wij hebben een oplossing die bij iedereen past.

Motorfiets bagage

Bagage gemaakt om te rijden, je zult het nodig hebben als je pendelt op je motor. Met bagage variërend van rugzakken tot zijkoffers en van zadeltassen tot beentassen en meer, hebben we een bagageoplossing voor iedereen! Bovenop ons uitgebreide assortiment, hebben we een aantal geweldige aanbiedingen op motorfiets bagage tijdens de Black Friday weekend!

De beste motorelektronica cadeaus

Voor elke motorrijder die van een goede gadget houdt!

Helm communicatiesysteem

Blijf op de hoogte van je geliefde met een motor communicatie systeem. Blijf in contact wanneer je met een vriend rijdt, bel je vrienden en familie, luister naar muziek en hoor de instructies van je navigatiesysteem luid en duidelijk! Er zijn veel opties met verschillende functies, dus zorg ervoor dat je ze bekijkt!

Motor navigatiesysteem

Met een navigatiesysteem raak je nooit meer de weg kwijt en plan je de mooiste routes. Deze navigatiesystemen zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens het rijden. Waterdicht, schokbestendig en bruikbaar terwijl je handschoenen draagt! Ze hebben zelfs functies om routes te maken met je favoriete stopplaatsen of automatisch een route te maken met de interessantste bochtige wegen.

NAVIGATIE SYSTEMEN

Geschenken voor elke rijstijl

Als deze cadeau-ideeën jouw fantasie nog steeds niet prikkelen, kun je een kijkje nemen bij de verschillende producten die we voor elke rijstijl hebben!